Facebook
Google+
YouTube
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!
Pinterest
Blogger
Arany, ezüst felvásárlás. LEGJOBB napi árakon!
Felvásárlás Szombaton is (11:00-16:00)!
.: Aranyvétel ARLISTA :.

Arany és ezüst ékszer készítés/javítás árlista

Ékszerkészítés
Javítás (arany)
Karikagyűrű javítása
Pecsétgyűrű javítása
Fülbevaló javítás
Lánc javítása
Medál javítása
Díszítő vésés
Foglalás
Karkötő javítás
Egyéb
Aranyozás
Ródiumozás


Egyedi tervezésű karikagyűrűt szeretnének?

A nagy napra készülnek? Már minden kellék megvan az esküvőhöz, csak a tökéletes gyűrű hiányzik?

A karikagyűrű meghatározó egy fiatal pár életében, hiszen Ön minden nap viselni fogja társával együtt. Érdemes olyan darabot választani, amire örömmel néz rá a nap bármely szakában, élete végéig, ami a nagy napra emlékezteti, és jó érzéssel tölti el.

A karikagyűrű a hűség, a szerelem jelképe. Kifejezi az örökkévalóságot, az összetartozást. A gyűrű belsejébe akár egy mottót, rövid szöveget is választhat, melyet belegravírozunk az arany ékszerbe. Ezzel kifejezheti szerelmét, hűségét leendő házastársa felé.

A gyűrűket az Ön igényeinek megfelelően készítjük el, legyen az saját tervezésű, katalógusból kiválasztott darab, vagy internetről letöltött fotó, rajz alapján kiválasztott ékszerről.

A várakozás elkerülés végett hívjon minket bizalommal, hogy időpontot egyeztethessünk! Az ékszereket határidőre elkészítjük, méretre igazítjuk. Válasszon minket, hogy maradandó élményt nyújthassunk Önnek és párjának nem csak esküvőjükre, hanem egész életre szólóan!

ékszerkészítésÉkszerjavítás

Ékszereink olyan tárgyak, melyek az évek során különösen közel kerülnek hozzánk. Egy-egy ékszer, melyet valamilyen különleges alkalomra kaptunk egy számunkra fontos személytől, olyannyira hozzánk nőhet, hogy értéke felbecsülhetetlen lesz számunkra. Ha azzal az ékszerrel bármi történik, elszakad, kiesik belőle egy kő, megrongálódik, még akkor is megjavíttatnánk, ha a javítás költsége magasabb is, mint az ékszer értéke.

Az is előfordul, hogy ékszert kapunk egy számunkra fontos személytől, de nem megfelelő a méret, így nem tudjuk viselni. Vannak olyan ékszerek, amelyek olyan szimbólumot jelentenek, amit nem lehet csak úgy lecserélni. Ilyen például egy eljegyzési gyűrű, amit akkor is hordanánk éjjel-nappal, ha rászorulna ujjunkra, vagy leesne róla.

Önnek is van ilyen, a szívéhez közel álló, eszmei értéket képviselő ékszere? Szeretné, ha tökéletesen illeszkedne ujjára, kezére az adott ékszer? Mi vállaljuk ékszerek javítását, gyűrűk tágítását, szűkítését! Forduljon hozzánk kedvenc kszerével és tőlünk úgy kapja vissza, mint újkorában!

ékszerjavításEgyedi arany ékszer születésnapra

Párjának születésnapja van és Ön valami különlegességet szeretne neki ajándékozni? Egyedi ékszerrel szeretné kifejezni, mennyire fontos Önnek partnere? Terveztessen a hölgy személyiségéhez illő ékszert ünnepi meglepetésként!

A hölgyek előszeretettel viselnek ékszereket, hogy kitűnjenek a tömegből, hogy elegánsabbak és stílusosabbak legyenek másoknál. Egy arany ékszer a mai napig sokat emel egy nő megjelenésén, kifinomultságot sugall. Arany ékszert venni jó befektetés, hiszen időtálló anyagról van szó, amely minden korban és divatirányzatban megállja a helyét, akár évekkel később is.

Ha kedvesének szeretne ékszert, fontos olyan darabot választania, készíttetnie, amely illik párja egyéniségéhez, amitől még szebbnek érzi magát. Ékszert kapni minden nőnek igazán nagy öröm, hát még akkor, ha a darabot neki tervezték. Akár egy szót is belegravíroztathat a belsejébe, melyről párjának Ön jut eszébe, esetleg egy közös élményhez kapcsolódik.

Ha Ön is szeretne örömöt szerezni társának, lepje meg egyedi arany ékszerrel az ünnep alkalmából!

egyedi ékszerArany ékszer felvásárlás kedvező áron

Szeretne túladni arany ékszerein, de mindezt természetesen kedvező áron? Az ember életében alakulnak úgy a dolgok, hogy kisebb hullámvölgyekbe kerül és anyagilag megszorul. Ilyen esetekben nem elítélendő, ha pénzzé teszi értékeit. Erre az esetre is gondolva működtetjük arany ékszer felvásárlás szolgáltatásunkat, mellyel mindkét fél csak jól járhat.

Az is lehet, hogy nem anyagi, hanem érzelmi okokból szeretne megválni ékszereitől, melyek egykor sokat jelentettek, de az élet változásai közbe szóltak és mára csak fájdalmat okoznak vagy éppen semlegessé váltak. Ebben az esetben is jó megoldás, ha eladja ékszereit.

Hozza el hozzánk eladni kívánt arany ékszereit és profi becsüs kollégáink segítségével felbecsüljük az árát, majd igyekszünk egy Önnek is kedvező árat biztosítani. Az arany piac naprakész áraival dolgozunk, így Ön biztos lehet benne, hogy a legjobb napi árat fogja kapni ékszereiért.

Mi azonnal és készpénzben fizetünk ügyfeleinknek, illetve nincs akadálya nagyobb mennyiségű arany felvásárlásának sem. Jöjjön be hozzánk akár hétvégén is és adja el fölöslegessé vált arany ékszereit a legkedvezőbb áron!

ékszer felvásárlásTegye egyedivé!

Az ékszerek már az ősi idők óta részei az emberi öltözködés kelléktárának. Leggyakrabban nemes fémekből, aranyból, ezüstből készülnek ékszereink, ezek a legkedveltebb alapanyagok.

Az ékszerek többsége tömeggyártásban készül, ez pedig azt jelenti, hogy bármikor szembe jöhet velünk az utcán az ajándékba kapott nyaklánc vagy karkötő. Sokakat ez nem zavar. ám vannak, akik szeretik, ha egyedi kiegészítőkkel büszkélkedhetnek. Ennek a megvalósítására két lehetőség van: profi ékszerkészítővel terveztetünk magunknak ékszert, azonban számolnunk kell azzal, hogy borsos árat kérnek érte, vagy a költségkímélőbb megoldást választjuk és a már meglévő ezüst vagy arany ékszerre díszítő vésést kérünk.

Nálunk gyorsan, egyszerűen és kedvező áron teheti egyedivé ékszereit vagy készíttethet személyre szóló ajándékot. Hozza el megunt karkötőjét és vésesse bele kedvenc idézetét vagy válasszon egy dekoratív sormintát!

Bízza ránk ékszereit és szakembereink keze nyomán személyre szóló kiegészítőkkel lehet gazdagabb!

egyedi ékszerÉrdekeségek a ródiumozásról

A ródium a platinafémek családjába tartozó ezüstfehér színű fém. Az ezüst és a fehér arany ékszereket szokták ezzel az anyaggal bevonni egy vékony rétegben, ezüst ékszereknél segít megakadályozni az elszíneződést, mely lehetővé teszi, hogy az ékszer hosszú időn át teljes szépségében ragyogjon.

A ródiumozás során kemény és kopásálló réteget képeznek az ékszerek felszínén, sőt ha foglalatot vonnak be vele, akkor gyönyörűen tükrözi vissza a gyémánt ragyogását fehér színével. Manapság már értékesebb bizsu ékszerek bevonására is használják a ródiumot. Leggyakrabban ékszerek felújítása, javítása után alkalmazzák a ródiumozást, használják gyűrűkön, karkötőkön, órákon, nyakékeken és egyéb kiegészítőknél is.

Ha ékszerei elveszítették egykori ragyogásukat vagy felújításra várnak, akkor mindenképpen keressen meg minket üzletünkben, ahol újjá varázsoljuk legkedvesebb ékszereit az aranyozás, ezüstözés vagy ródiumozás segítségével, az Ön igényeinek megfelelően.

Ékszerjavítással kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, képzett szakembereink várják jelentkezését!

ékszerjavításNem minden arany, ami fénylik

Az Ön életében is elérkezett végre az az időpont, amikor ideje kiválasztani azt a bizonyos karikagyűrűt élete szerelmének és önmagának? Ugye Ön is egyetért abban, hogy ez egy fontos döntés, épp ezért nem mindegy, hogyan kezd neki a megvalósításának? Íme, néhány tanács annak érdekében, hogy a tökéletes ékszert húzhassa választottja ujjára.

Amennyiben gyűrűt vásárol, vagy akár újat készíttet vegye figyelembe, hogy a meleg időben megdagadhatnak az ujjak, így könnyen választhat rossz méretet. Mindkét gyűrűsujj méretét mérje le. Ha nem biztos a dolgában, válasszon később is alakítható anyagból készült, tehát fehérarany vagy sárgaarany ékszereket.

Ha ródiumoztatni szeretnénk a kiválasztott gyűrűk felületét, jó tudni, hogy a ródiumozást pár évente meg kell majd ismételtetni, mert az évek során lekopik a bevonat. Érdemes régi törtaranyat is beszámíttatni az új gyűrűk árába, a legtöbb helyen aranyékszer felvásárlással engednek a megvásárolni kívánt ékszerek árából.

Megbízható céget keres arany felvásárlás és ékszer készítés céljából? Forduljon hozzánk bizalommal, és szerezze be nálunk karikagyűrűit!

aranyékszer felvásárlásA karikagyűrű választás szabályai

Tisztában van azzal, mit is jelent a törtarany kifejezés? Tudja, hogy egy ékszerben pontosan hány jelzésnek kell lennie, hogy tudjuk, valóban nemesfémről van szó?

A törtarany egyfajta gyűjtőfogalom. Fél pár fülbevalók, elszakadt láncok, megunt arany tárgyak beolvasztása után, kémiai úton kiválasztják ezek keverékéből a színaranyat, melyet mindezek után a kívánt színnek és finomságnak megfelelő ötvözetté alakítanak. A törtaranyból készült ékszerek nem kaphatnak fémjelzést. Másrészről a törtaranyból készült ékszerek értéke csupán attól függ, mennyi aranyt tartalmaznak, nem befolyásolja a megmunkáltság vagy kidolgozottság.

Egy ékszernek mindenképp két jelzést kell tartalmaznia, hogy biztonsággal állíthassuk, nemesfémmel van dolgunk. Az egyik a gyártó névjele vagy mesterjele, melyet a készítő üt bele, a másikat pedig a Magyar Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet üti bele az adott tárgyba – ez a hazai fémjelzés. Ennek a két jelzésnek mindenféleképpen szerepelnie kell, és pontosan vizsgáljuk meg, ha ékszert vásárolunk.

Amennyiben ékszert szeretne készíttetni, vagy javíttatni, esetleg csak szeretne megszabadulni megunt arany, ezüst tárgyaitól, keressen fel minket bizalommal! Cégünk többek között aranyfelvásárlással, sőt törtarany felvásárlással is foglalkozik, ne habozzon hozzánk fordulni!

aranyékszer felvásárlásArany - és ezüsttisztítás házilag

Az idő múlásával arany és ezüst ékszereink fakóvá és színtelenné válhatnak. Az elszíneződött darabokat szinte minden ékszerüzletben megtisztítják, ám rengeteg hasznos otthoni praktika is létezik, hogy még az ezüst és arany felvásárlása előtt úgy csillogjanak az ékszerek, mint új korukban.

Az arany ékszerek egy idő után veszítenek ragyogásukból, és fekete foltok jelenhetnek meg rajtuk. Ezek a legkönnyebben alkohol segítségével tisztíthatók. Az ékszert áttöröljük az alkohollal, majd bársony rongy segítségével óvatosan megdörzsöljük. Arany ékszereinket fogkrémmel dörzsölve még csillogóbbá tehetjük. Emellett magnézium segítségével is tisztíthatjuk őket, gyógyszertárban kapható magnéziumport öntsük egy pohár vízbe, és hagyjuk az ékszereket a keverékben 24 óráig.

Az ezüst ékszereket rendszeresen kell tisztítani, mert oxigénnel reakcióba lépve hamar megsárgulnak, ezen kívül a bőrünk PH értéke is az ékszer sötétedéséhez vezet. Ám tisztításuk könnyen megoldható otthon is! Főzzünk meg néhány burgonyát, hájastól, majd az így kapott lével dörzsöljük át az ékszereket. Másik módszer, hogy alumínium fóliába tekerjük az ékszert és szódabikarbónás vízben főzzük pár percig. A fekete foltokat sós vízben való áztatással tüntethetjük el a legjobban, emellett az ezüst ékszer is tisztítható fogkrém segítségével.

Amennyiben Ön is szeretne megszabadulni régi ékszereitől, bátran keressen fel minket arany és ezüst felvásárlással kapcsolatban!

aranyékszer felvásárlásEljegyzést a fa alá? Igen! Úgy érzi, eljött a pillanat, hogy a legnagyobb ajándékot adja kedvesének karácsony alkalmával? Ha a válasz igen, a legjobb helyen jár! Érdemes előre gyűrűt vásárolni, hiszen az arany árak most megengedik, hogy akár drágább ajándékkal kedveskedjen párjának.

Az ünnep alkalmával minden rokon jelen lehet a meghitt eseményen, nem lesz szükség külön eljegyzési összejövetelre vagy képeslapokra, hogy bővül a család. Ha az egész család jelen van, egyúttal köszönthetik az új tagot is. Tervezés és időbeosztás szempontjából is jó ötlet, hiszen a legtöbb esküvő a nyári szezonban van, így meglesz a megfelelő mennyiségű idő (kb. fél év) is megszervezni azt, hogy minden zökkenőmentesen menjen. Törtarany felvásárlás szolgáltatásunk megoldást kínál, hogy a gyűrűt valóban kedvező áron készíttethesse el!

Hozza el hozzánk a régen nem használt aranyakat, és készíttessen egyedi ékszert kedvesének, hogy az idei szeretet ünnepe felejthetetlen legyen! Látogasson el hozzánk vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeinken törtarany felvásárlás kapcsán, hogy a legmegfelelőbb megoldást találhassuk meg az Ön számára!

Eljegyzést a fa alá? Igen!
Napi árak 2024.06.07.   
24 200.-Ft/gr
21 330.-Ft/gr
17 900.-Ft/gr
14 200.-Ft/gr
9 130.-Ft/gr
80 800.-Ft/gr
5 940.-Ft/gr
260.-Ft/gr
236.-Ft/gr
218.-Ft/gr
208.-Ft/gr
Price of Gold

Price of Gold

Arany ár: 12 452,94 HUF/gramm
Ezüst ár: 213,57 HUF/gramm
Frissítve: 2024.06.14 02:27:37
Forrás: www.goldprice.org


Telefon: +3670/54-45-222
Email: iroda@aranyvetel.hu
1154 Budapest
Ázisa Center
2. emelet