Facebook
Google+
YouTube
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!
Pinterest
Blogger
Arany, ezüst felvásárlás. LEGJOBB napi árakon!
Felvásárlás Szombaton is (11:00-16:00)!
.: Aranyvétel - Az aranyról :.

Amit érdemes tudnia rólunk ....

Cégünk ékszerkészítéssel,javítással illetve arany-ezüst felvásárlással foglalkozik.

Szolgáltatásaink

Szeretne egyedi ékszereket készíttetni?
Telefonáljon most és érdeklődjön a részletekről!
+3670/54-45-222

Ékszerkészítés

:

 • Arany-ezüst ékszer készítés általunk adott illetve hozott nyersanyagból is
 • saját elképzelés ,rajzok,tervek alapján
 • katalógusokból
 • kész minta alapján
 • internetről letöltött képről
 • karikagyűrű készítés
 • cégeknek: céglogó tervezés, kivitelezés akár bronzból is /gyűrű, medál, bross, kitűző/

Ékszerjavítás

:

 • arany-ezüst ékszerjavítás garanciával,
 • aranyozás,ezüstözés,ródiumozás
 • kőfoglalás
 • vésés

Arany-ezüst felvásárlás


napi áron, hétvégén is, akár nagy mennyiségben, azonnali készpénzfizetéssel.

Befektetési arany adás-vétele, TÖRTARANY BECSERÉLÉSÉVEL IS!

Tudjon meg többet az aranyról vagy tekintse meg online kalkulátorunkat!

Céglogó tervezés

céglogó tervezés

Már maga a logó szó eredete is sokatmondó, bizonyos források szerint ősi görög eredetű és egyik jelentése: szó, beszéd, a másik pedig: kép. Az elnevezés nem véletlen, hiszen a logó az egyik legjelentősebb elem, amellyel egy céget azonosítunk. Ezért is kell különösen nagy gondot fordítani a céglogó megtervezésére, elkészítésére, hiszen a későbbiek folyamán a siker egyik alappillére lesz, elválaszthatatlan része cégünk arculatának.

Mire érdemes figyelni a céglogó tervezésénél, kivitelezésénél?

 • Döntsük el mi az, amit szeretnénk, hogy a logó sugalljon a cégről, annak tevékenységéről.
 • Érdemes valamilyen szimbólumot vagy tárgyat tartalmaznia, ami a cégre utal.
 • Legyen egyszerű, könnyen megjegyezhető.
 • Egyedi, sajátos tervezésre tanácsos törekedni.
 • Fontos a megfelelő színek kiválasztása, harmóniája.

Szolgáltatásaink között nem csak a céglogó tervezése szerepel, hanem annak kivitelezésében is segítségére lehetünk. Bronzból medálokat, brossokat és gyűrűket is készítünk cége logójával!

Keressen meg minket elérhetőségünk valamelyikén, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére céglogó tervezésével, kivitelezésével kapcsolatban!Hozza hozzánk ékszereit!

ékszerfelvásárlás

Talán mindannyiunk életében előfordult már, hogy kaptunk, esetleg örököltünk gyönyörű arany, vagy ezüst ékszereket szüleinktől, nagyszüleinktől, rokonainktól. Ilyenkor van, hogy pont jó ránk és tetszik is, de elő szokott fordulni az is, hogy esetleg nagy ránk, vagy nem felel meg az ízlésvilágunknak. Esetleg tetszik, hordjuk, de eltörik, elszakad, vagy annyira tönkremegy, hogy nem tudjuk megjavíttatni. Rosszabb esetben sajnos előfordul, hogy pénzhiány miatt jutunk el erre a pontra, de a végkimenetel mindegyik esetben ugyanaz: az ékszerfelvásárlás.

Az ékszerfelvásárlás manapság egyre jobban elterjedt. Számos ékszerüzlet foglalkozik ékszerfelvásárlással, ami annyit jelent, hogy az elvitt ékszereket minőségtől, tisztaságtól és súlytól függően beszámítják, vagy készpénzben kifizetik az illetőnek. Az árat az aktuális árfolyam, az üzlet és az ékszer milyensége határozza meg.

Ha mégsem az ékszerfelvásárlás mellett dönt, hanem a beolvasztás és a készítés mellett, arra is van mód, hiszen így a saját ízlésére szabhatja megörökölt ékszerét. Modern lesz, mégis benne lesz az a régi varázs, amit annyira szerettünk benne.

Bármelyik megoldás mellett is dönt, forduljon hozzánk bizalommal. Kedvező árakkal és minőségi munkákkal várjuk!Lassan közeleg a karácsony, lepje meg szeretteit!

ékszerfelvásárlás

Szeretné lenyűgözni idén szeretteit valami igazán különlegessel? Tekintse meg oldalunk szolgáltatásait! Mi az, amiben segíthetünk?

Ha vannak olyan ékszerei, melyeket már nem szívesen hord, sőt egyáltalán nem visel, hozza be, és kedvező áron felvásároljuk Öntől! Legyen szó ezüst vagy arany ékszerről, ne habozzon, és kezdje meg már most a pénzgyűjtést karácsonyra.

Ám nem csak felvásárolunk, de ékszerkészítést is vállalunk! Egyedi ékszereket készítünk, amilyet csak Ön elképzelt! Dolgozunk Ön által hozott nyersanyagból, le is rajzolhatja, amit megálmodott, de bárhonnan szerezhet ötletet, mert mi minden elképzelést megvalósítunk.

Tehát ne feledje, ha egyedi ékszerrel szeretné meglepni kedvesét, és szeretné hasznosítani a már nem hordott arany vagy ezüst ékszereit, ezt mind megteheti egy helyen, nálunk!

Ha felkeltettük érdeklődését, tájékozódjon az arany és ezüst felvásárlással kapcsolatos bővebb információkról, és forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk a rendelkezésére!Mi ma az eljegyzési gyűrű trend?

Mi ma az eljegyzési gyűrű trend?

Az eljegyzési gyűrű valaminek a kezdetét jelenti. Egy ígéretet, fogadalmat szimbolizál, amit két ember fogad egymásnak. Két élet egybefonódásának, egy szerelem megpecsételésének gesztusa. Mint ilyen, természetes, hogy az eljegyzési gyűrűnek különleges darabnak kell lennie.

Idén a gyűrűk akkor mondhatóak divatosnak, különlegességük mellett, ha harmóniában vannak a későbbi karikagyűrűkkel. Tehát minél hasonlóbbak, minél inkább úgy néznek ki, mintha egymás párjai lennének, annál divatosabbak is. Emellett hódítanak a színes kövek. Mélyzöld smaragd, szikrázó zafír, bordón villanó rubin. Aki nem engedheti meg magának a borsos áru drágaköveket, az természetesen ugyanolyan gyönyörű és színes féldrágaköveket is választhat, így ametisztet, opált vagy éppen kristályokat.

Idén a gyűrűk akkor mondhatóak divatosnak, különlegességük mellett, ha harmóniában vannak a későbbi karikagyűrűkkel. Tehát minél hasonlóbbak, minél inkább úgy néznek ki, mintha egymás párjai lennének, annál divatosabbak is. Emellett hódítanak a színes kövek. Mélyzöld smaragd, szikrázó zafír, bordón villanó rubin. Aki nem engedheti meg magának a borsos áru drágaköveket, az természetesen ugyanolyan gyönyörű és színes féldrágaköveket is választhat, így ametisztet, opált vagy éppen kristályokat.

Keressen minket bizalommal ékszerkészítés ügyében, de érdeklődhet a legfrissebb ezüst árfolyamokkal, arany árfolyamokkal, arany és ezüst felvásárlással kapcsolatban is.Az arany örök: arany felvásárlás Budapesten

Az arany örök: arany felvásárlás Budapesten

Az arany mindig is a jólét, a gazdagság szimbólumának számított, ám néhány éve a kozmetikai iparban is kiemelkedő szerepre tett szert.

A luxus kozmetikai cégek egyre több termékükben alkalmazzák ezt a nemesfémet bőrre gyakorolt jótékony hatásai miatt, hiszen serkenti a bőrsejtek megújulását, fokozza a kollagén termelést és újra bársonyosan simává, fiatalossá válik a bőr a segítségével! Ám az aranyat nem csak krémekkel és olajokkal vegyítik, hanem egy arcfiatalító eljárás keretében 24 karátos aranyszálat húznak a bőr alá, melynek hatására a szövetek struktúrája rugalmasabbá válik.

Ezek ismeretében bizonyára nem meglepő, hogy az arany értékét jelentősen növeli széleskörű felhasználhatósága, ezért az aranyba befektetés mindig jól jövedelmező üzlet. Az arany árfolyamát az interneten számos oldalon nyomon követheti, de ha hozzánk fordul tört arany felvásárlásával kapcsolatban, garantáljuk, hogy azt a legjobb áron vásároljuk fel!

Tört arany, arany ékszerek, befektetési arany felvásárlása Budapesten, valóban kedvező feltételekkel – nálunk! Bátran keressen fel minket!További oldalak: www.centerracs.hu


Napi árak 2019.07.20.   
12 070.-Ft/gr
11 090.-Ft/gr
8 950.-Ft/gr
7 200.-Ft/gr
4 650.-Ft/gr
4 200.-Ft/gr
2 950.-Ft/gr
123.-Ft/gr
113.-Ft/gr
103.-Ft/gr
99.-Ft/gr
Price of Gold

Price of Gold

Arany ár: 12 452,94 HUF/gramm
Ezüst ár: 213,57 HUF/gramm
Frissítve: 2019.07.21 09:21:58
Forrás: www.goldprice.org


Telefon: +3670/54-45-222
Email: iroda@aranyvetel.hu
1154 Budapest
Ázisa Center
2. emelet